1. nädal klienditöö praktikal

Esimene nädal klienditöö praktikal, kuupäevad 04.11.20-06.11.20 ja 09.11.20-10.11.20

 Esimesel päeval klienditöö praktikal tutvusin praktikaasutusega. Tutvusin kooli juhtkonna, tugipersonali, õpetajate ja osade õpilastega. Osalesin kooli töötajatele mõeldud koosolekul. Minu jaoks oli esimene praktikapäev väga põnev, sest varasemalt puudus mul kogemus koolis töötamise/praktika tegemisega. Olen alati olnud koolis õppija rollis. Oli huvitav olla koolis hoopis teises rollis.

Teisel ja kolmandal praktikapäeval koostasin sotsiaalpedagoogi juhendamisel koondtabelit kõikide kooli õpilaste kohta, kes vajavad koolipoolset tuge, nt õpiabi, osasid õppeaineid väikerühmades, väikeklass, individuaalset õppekava, eripedagoogi tuge, logopeedilist abi, psühhologilist abi ja sotsiaalpedagoogi tuge.

Neljandal prktikapäeval tegin sotsiaalpedagoogi juhendamisel klienditööd, lahendasin õpilaste vahel toimunud konflikti.

Viiendal praktikapäeval lahendasin sotsiaalpedagoogi juhendamisel õpetajate ja õpilase vahelist konflikti.

Kokkuvõtvalt oli esimene nädal klienditöö praktikal minu jaoks täiesti uus kogemus ja õpimomente oli palju. Mind üllatas, kui palju on koolis lapsi, kellel on vaja koolipoolset suuremat tuge ja abi ning kui palju on lastel probleeme ja muresid, mis vajavad sotsiaalpedagoogipoolset sekkumist ja lahendamist.

Comments

Popular posts from this blog

Sissejuhatus praktikasse

1. nädal praktikal

2. nädal praktikal